top of page

Skil dig ud ved at præsentere din virksomhed med en imponerende og professionel video.

Skil dig ud med en professionel video

Giv din virksomhed et ansigt, skab tillid og styrk troværdigheden omkring dit brand og dine kompetencer ved at tilføje en professionel video til din virksomhed.

Opstart fra kun​
10.000,-
ex. moms

Overgå dine konkurrenter

Overgå dine konkurrenter Du har sikkert hørt udtrykket, "et billede siger mere end tusind ord". De seneste år har der været en stigende opmærksomhed omkring content marketing, og det er ikke uden grund. I en online verden fyldt med medier og platforme er det afgørende, at du skiller dig ud fra dine konkurrenter. Video og foto udgør for eksempel en væsentlig del af at have en hjemmeside og skabe annoncer på sociale medier.

Hvad indebærer content marketing?

Content marketing handler om at fortælle engagerende historier, hvor dine kunder får indblik i din virksomhed. Med en professionel video kan du fange dine potentielle kunders opmærksomhed og samtidig opbygge tillid og troværdighed.

Webdesign

​Dette får du ud af et video-produkt hos
Copenhagen WebDesigners

Styrk dit brand

Skab troværdighed

Fortæl din historie

Vi fortæller din historie

I takt med at content marketing og branding bliver stadig mere visuelt, tilbyder vi videoproduktion til vores kunder. Videoer appellerer til flere sanser samtidig og er derfor ideelle til at styrke branding af en virksomhed.

Hos Copenhagen WebDesigners er vi overbeviste om, at content marketing er fremtiden. Derfor prioriterer vi at skabe kvalitetsindhold til vores kunder på tværs af medier og platforme med det formål at etablere en sammenhængende rød tråd i deres online identitet.

Hvad er videoproduktion?

Vi leverer videoproduktion, hvor vi besøger din virksomhed og optager videoen. Dette sikrer, at vi fanger din målgruppe, forbedrer brugeroplevelsen på din hjemmeside og opbygger troværdighed omkring din virksomhed.

Vores eksperter sikrer din succes

Vil du vide mere?

 

Ring: +45 61 44 41 88

Skriv: Kontakt@cph-webdesigners.dk

Vi finder ikke bare dine kunder, vi finde de RIGTIGE kunder.

Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde formularen og så bliver du kontaktet inden for 24 timer for en uforpligtende dialog.

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page