top of page

ØG ANTALLET AF KUNDEHENVENDELSER

flere kunder med målrettet og effektiv Google Ads-annoncering

Med Goo​gle Ads annoncering får du flere henvendelser gennem effektive annoncer.

Fra kun​
2.500,-
om måneden ex. moms

Hvad er Google Ads?

Ved at benytte Google Ads-annoncering markedsfører du din virksomhed på Google i forbindelse med relevante søgninger. Google Ads-annoncer vises både øverst og nederst i søgeresultaterne på Google, som benyttes af over 95% af den danske befolkning.

Google-annoncering sikrer dig en pålidelig synlighed, når dine potentielle kunder søger efter dig som ekspert, dine services eller produkter.

Webdesign

​Dette får du med en Google Ads-aftale hos os Copenhagen WebDesigners

Målrettet annoncer

Synlighed øverst i Google​

Betal kun pr. klik

Lingeri Webdesign

Google Partner

Som et førende online web- og marketingbureau er vi naturligvis stolte af at være Google Partner. Dette indebærer, at vi har et tæt samarbejde med Google, hvilket sikrer tilfredsstillende resultater og vækst for vores kunder.

Vores partnerskab med Google inkluderer også en krævende certificeringsproces for vores medarbejdere, hvilket betyder, at vores team altid består af eksperter, når det kommer til arbejdet med Google Ads. Dette garanterer dig gode resultater fra vores opsætning og løbende optimering af dine kampagner.

Hvad koster Google Ads?

Start dine annoncer på Google fra kun 2.500 kr. eksklusive moms om måneden, der dækker professionel opsætning og løbende optimering. Prisen varierer baseret på antallet af fokusområder og den ønskede periode, hvor du ønsker vores assistance.

Vi har gjort processen let for dig, når du annoncerer på Google – du har grundlæggende kontrol over prisen. Dit annoncebudget, som du selv vælger, går udelukkende til dine annoncer på Google. Med det daglige budget overskrider du aldrig det beløb, du ønsker at bruge på annoncerne. Dette giver dig tryghed som kunde!​

Lingeri Webdesign

Bliv fundet med Google Ads

Google Ads placerer dine annoncer øverst i søgeresultaterne, hvilket gør det let for dine potentielle kunder at finde dig og komme i kontakt med dig.

 

Ring: +45 61 44 41 88

Skriv: Kontakt@cph-webdesigners.dk

​Hvis du vil høre mere om, hvordan vi som bureau kan hjælpe dig med Google Ads og flere kunder, så ring på 41 44 01 00eller skriv en mail - det er helt uforpligtende.

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page