top of page

Bliv set på Google og kom øverst i søgeresultaterne!

Få større synlighed og flere kunder med SEO optimering.

Opnå større synlighed i søgeresultaterne på Google, på relevante søgninger og oplev øget organisk trafik samt flere konvertering på din hjemmeside.

Fra kun
1.500,-
Månedligt ex. moms

Hvad er søgemaskine optimering?

Søgemaskineoptimering, også kendt som SEO (Search Engine Optimization), er afgørende for at sikre, at din hjemmeside rangerer højt på Google og andre søgemaskiner.

Blandt Danmarks førende online web- og marketingbureau bringer vi adskillige års erfaring med SEO-optimering og er eksperter inden for feltet. Vi garanterer, at din hjemmeside bliver skræddersyet til at opnå optimal synlighed på Google.

Webdesign

Dette får du med en SEO-aftale hos Copenhagen WebDesigners

Højere rangering 

 Løbende SEO-optimering​

Flere kunder

MOBILTELEFON

Vil du ligge i toppen af Google?

Med en SEO-aftale hos os tilpasser vi din hjemmeside, så den rangerer øverst i søgeresultaterne på Google, hvilket gør dig let synlig for dine potentielle kunder. Placeringen i toppen af søgemaskinen sikrer en målrettet synlighed, når dine kunder søger efter dig som ekspert, dine serviceydelser eller dine produkter.

Gennem SEO-optimering fokuserer vi på at optimere og synliggøre det, der tilfører mest værdi til din virksomhed. Dette frigør din tid, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til. Udover SEO-optimering tilbyder vi også ekspertise inden for Google Ads for at øge dine henvendelser gennem effektiv annoncering.

Få flere besøgende - og flere kunder

At opnå høje placeringer og øget synlighed på Google tilfører din hjemmeside flere relevante besøgende og vigtigst af alt, flere potentielle kunder til din virksomhed. SEO-optimering kan grundlæggende opsummeres således:

  • Topplaceringer og øget synlighed på Google

  • Mere relevant trafik til din hjemmeside

  • Flere henvendelser og kunder til dig!

Hvad koster SEO?​

Copenhagen WebDesigners tilbyder dig muligheden for at starte søgemaskineoptimering fra kun 1.500 kr. månedligt eksklusive moms. Prisen varierer i forhold til antallet af søgeord og den ønskede periode, hvor du ønsker vores assistance.

Webdesign
Kom i gang med SEO-optimering

Vil du vide mere?

 

Ring: +45 61 44 41 88

Skriv: Kontakt@cph-webdesigners.dk

Vi finder ikke bare dine kunder, vi finde de RIGTIGE kunder.

Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde formularen og så bliver du kontaktet inden for 24 timer for en uforpligtende dialog.

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page