top of page

Med dig hele vejen

Kun når du er en succes, er vi det også 
- så enkelt er det

Copenhagen WebDesigners er blandt de førende design- og webbureauer i Danmark. Vi er din trofaste partner hele vejen - så du kan dedikere dig til det, du er mest dygtig til. Lad vores eksperter tage sig af resten.

Vi gør det let for dig

Vi skaber en nem og tryg oplevelse for små- og mellemstore virksomheder. Som et full-service online marketingbureau tager vi ansvaret for hele processen, fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt løbende rådgivning og servicering.

Vores ekspertise sikrer, at vores kunder ikke går tabt i mængden. Vi er førende eksperter i at positionere virksomheder, så de bliver set, fundet og valgt.

Gratis opdatering & fri support

Som kunde hos os tilbyder vi dig gratis hjælp til at opdatere din hjemmeside året rundt. Hvis du ikke selv har tid, lyst eller færdighederne til det, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål vedrørende din hjemmeside og e-mail.

Vi forbedrer og fremhæver det, der tilfører størst værdi for dig, så du kan bruge din tid på det, du er mest dygtig til.

Vi forbedrer og fremhæver det, der tilfører størst værdi for dig, så du kan bruge din tid på det, du er mest dygtig til.

Ubegrænset support alle hverdage og konstant optimering af din hjemmeside med individuel opfølgning.

Udnyt en bred vifte af muligheder for at målrette din virksomhed mod en specifik målgruppe, herunder gennem Facebook-annoncering.og Instagram.

Vores værdier

Hos Copenhagen WebDesigners stræber vi efter at lade vores kunder skinne digitalt. Vores vision er at bistå vores kunder med vækst, og dette opnås kun gennem engagementet og kompetencerne hos vores talentfulde medarbejdere. I Copenhagen WebDesigners deler vi alle et fælles værdisæt, som omfatter tre nøgleværdier:

i fungerer som den pålidelige ven, der altid er der for at hjælpe og lytte, men som også er ærlig og udtrykker sin mening for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse og produkt. Hos os er det mennesker, der hjælper mennesker, og der er altid plads til et godt grin. Vi møder vores kunder, hvor de er, og kommunikerer med dem på en forståelig måde. Hvis vores kunder ikke forstår os, ser vi det som vores opgave at formidle det på en anden måde.

Vi genererer værdi ved at være til rådighed for vores kunder og agere ambitiøst på deres vegne. Vi sikrer altid, at der er struktur og rammer, samtidig med at der er plads til innovation. Dette giver vores medarbejdere de optimale betingelser for at gøre det, der er bedst for vores kunder. Vores succes er kun fuldstændig, når vores kunder oplever succes.

Vi stræber efter at være de allerbedste, både for vores kunder og indbyrdes i teamet. Vi er ambitiøse performere, altid dedikerede til at vinde - ikke kun for os selv, men først og fremmest for vores kunder. Vores styrke ligger i et solidt fællesskab, hvor vi fejrer hinandens triumfer, og denne dynamik er tydelig. Intern sparring, gensidig hjælp og positivt humør bidrager til vores høje effektivitet og vores passion for at opnå succes sammen.

2 medarbejder som opnær succes i fællesskab

Hos Copenhagen WebDesigners arbejder vi i fællesskab for at levere resultater, og denne samarbejdsånd er nøglen til vores fælles succes. Vi har en vision om at lade vores kunder stråle digitalt, og vi er stolte af at være blandt de førende leverandør af online markedsføring og hjemmesider til danske virksomheder.

 

Siden vores begyndelse i 2019, i beskedne kælderlokaler i København, har vi oplevet en betydelig tilstrømning af kunder. Dette har ført til, at vi i dag til dagligt bidrager til at skabe succesfulde virksomheder, der stråler digitalt.

Lokalt online marketing- og webbureau nær dig

Vil du vide mere?

 

Ring: +45 61 44 41 88

Skriv: Kontakt@cph-webdesigners.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefon

+45 61 44 41 88 eller via e-mail på 

kontakt@cph-webdesigners.dk, hvis du ønsker yderligere information om Copenhagen WebDesigners eller vores produkter, fuldstændig uforpligtende.

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page