top of page

BENYT DE SOCIALE MEDIER

Kom ud til flere kunder med annoncering på Facebook, Instagram og Linkedin

Vil du findes på de sociale medier og nå ud til potentielle kunder? Vi er dine eksperter i annoncering på LinkedIn, Facebook og Instagram, når du vil møde dine kunder, dér hvor de er

Fra kun​
2.500,-
om måneden ex. moms

Annoncering, som driver besøgende til din hjemmeside

Når du annoncerer på sociale medier, er fokus i høj grad på at generere brugerengagement, herunder likes, klik, kommentarer, delinger, og mere. Dette bidrager til at skabe opmærksomhed og øge synligheden for din virksomhed. Du har mulighed for at levere specifikke budskaber til præcise målgrupper, hvilket igen forstærker deres engagement.

Webdesign

​Dette får du med social media annoncering hos os

Øget synlighed og trafik

Løbende opdateringer

Branding

Lingeri Webdesign

Bliv vist på det mest populære sociale medie med Facebook-annoncering

Reklamer på Facebook vises direkte i dit nyhedsfeed. Derudover har du nu også muligheden for at få dine annoncer vist på Instagram, en af de mest populære platforme til deling af billeder og videoer.

Vi tager os af den professionelle opsætning af dine annoncer på både Facebook og Instagram. Derudover står vi for den løbende optimering, der sikrer en stærk præstation for dine annoncer hele året rundt.

Annoncering på LinkedIn – når du vil nå ud til fagfolk

Linkedin udgør et professionelt netværk, der giver dig en markant bedre målretning mod din B2B-målgruppe i forhold til andre sociale medier. Platformen giver dig mulighed for præcist at målrette dine annoncer mod virksomheder, jobtitler, jobtyper, virksomhedssider og mere. Dine annoncer vises og tilpasses naturligvis på alle enheder.

LinkedIn-annoncering.jpg
Kom ud til flere og få mere trafik

Google Ads placerer dine annoncer øverst på Google, hvilket gør det let for dine potentielle kunder at finde dig og komme i kontakt med dig.

 

Ring: +45 61 44 41 88

Skriv: Kontakt@cph-webdesigners.dk

Vi assisterer dig med at opnå dine mål ved hjælp af forskellige annoncetyper på sociale medier. Så uanset om du stræber efter flere likes, øget trafik til din hjemmeside eller fokus på branding, så har vi løsningen! Start din annoncering på Instagram, Facebook eller LinkedIn fra kun 5.000 kr. årligt eksklusive moms.

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page